Zoals de frequente bezoeker van onze website wellicht weet zetten wij ons als rijders van fietsvrienden Wormer ieder jaar, dit jaar alweer voor de zevende keer, in om de Ronald Mc Donald huizen in Amsterdam te ondersteunen. Gelukkig gaat deze editie, na de voorgaande corona jaren, weer door…

Wat doen deze Ronald McDonald Huizen?

De Ronald McDonald Huizen bieden een thuis aan ouders van zorg intensieve kinderen die worden behandeld in de nabijgelegen ziekenhuizen in Amsterdam. De huizen krijgen geen subsidie van de overheid en zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Om dit geweldige doel te ondersteunen nemen wij elk jaar deel aan de HOMERIDE.

Door 500 kilometer te fietsen binnen 24 uur ondersteunen wij dit geweldige doel. Als team zijn wij in estafettevorm 24 uur aaneengesloten onderweg. Een prestatie die wij graag neerzetten door te bikkelen, elkaar er doorheen te slepen, door te bijten en natuurlijk ook te lachen en soms zelfs de emoties de vrije loop te laten. 

Dit jaar vindt de rit plaats op 24 en 25 juni a.s.

Het zou geweldig zijn als we door onze prestatie in staat zijn om het Ronald Mc Donald Fonds ook dit jaar weer een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Wij zullen ons hiertoe maximaal voor inspannen. Niet alleen door 24 uur te fietsen maar ook door bijvoorbeeld actieve sponsorwerving, het verkopen van wijnen waarvan de opbrengst uiteraard naar dit doel gaat etc.

Wij kunnen hierbij natuurlijk niet zonder jouw ondersteuning. Jouw bijdrage, elke bijdrage, is belangrijk. Je kunt ons natuurlijk ondersteunen. Klik hieronder voor uw steun:

– Sponsor ons team

Wij zouden het geweldig vinden als we op je steun kunnen rekenen. Elke bijdrage is welkom!!! Help ons om ervoor te zorgen dat zieke en zorg-intensieve kinderen hun familie altijd dichtbij kunnen hebben!!!