HomeRide

Vandaag, woensdag 25 maart, is dit bericht van de Homeride bekend gemaakt. Ook hier is de beslissing genomen om het evenement met 1 jaar uit te stellen. Helaas, maar wel een juiste beslissing!!!

Zoals de frequente bezoeker van onze website wellicht weet zetten wij ons als rijders van fietsvrienden Wormer ieder jaar, dit jaar alweer voor de zevende keer, in om de Ronald Mc Donald huizen in Amsterdam te ondersteunen.

Wat doen deze Ronald McDonald Huizen?

De Ronald McDonald Huizen bieden een thuis aan ouders van zorg intensieve kinderen die worden behandeld in de nabijgelegen ziekenhuizen in /Amsterdam. De huizen krijgen geen subsidie van de overheid en zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Om dit geweldige doel te ondersteunen nemen wij elk jaar deel aan de HOMERIDE.

Door 500 kilometer te fietsen binnen 24 uur ondersteunen wij dit geweldige doel. Als team zijn wij in estafettevorm 24 uur aaneengesloten onderweg. Een prestatie die wij graag neerzetten door te bikkelen, elkaar er doorheen te slepen, door te bijten en natuurlijk ook te lachen en soms zelfs de emoties de vrije loop te laten. 

Dit jaar vindt de rit plaats op 27 en 28 juni a.s.

Het zou geweldig zijn als we door onze prestatie in staat zijn om het Ronald Mc Donald Fonds ook dit jaar weer een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Wij zullen ons hiertoe maximaal voor inspannen. Niet alleen door 24 uur te fietsen maar ook door bijvoorbeeld actieve sponsorwerving, het verkopen van wijnen waarvan de opbrengst uiteraard naar dit doel gaat etc.

Wij kunnen hierbij natuurlijk niet zonder jouw ondersteuning. Jouw bijdrage, elke bijdrage, is belangrijk. Je kunt ons op diverse manieren ondersteunen. Hieronder treft je een overzicht een overzicht van een aantal mogelijkheden, klik hieronder op een van de mogelijkheden:

– sponsoren van ons team

– sponsoren van een van onze teamleden

– sponsoren van ons team middels je bedrijfslogo op onze teamkleding

– sponsoren van ons team via PayPal

Wij zouden het geweldig vinden als we op je steun kunnen rekenen. Elke bijdrage is welkom!!! Help ons om ervoor te zorgen dat zieke en zorg-intensieve kinderen hun familie altijd dichtbij kunnen hebben!!!


HOMERIDE ACTIE RESTAURANT VAN SCHAIK

Bas en Karin van Restaurant VAN SCHAIK in Markenbinnen ondersteunen het team van Fietsvrienden Wormer bij het bij elkaar brengen van een mooi bedrag voor de Amsterdamse Ronald Mc Donald Huizen. Van de rekening van elk (via Fietsvrienden) geboekt diner doneren zij tien procent van de rekening aan ons goede doel. Graag even bij je reservering of bij aankomst vermelden dat je via de Fietsvrienden boekt.

Hoe mooi kan het zijn!!! 

LogoRestaurantVanSchaik web

Bas en Karen zorgen voor een fantastische culinaire avond, heerlijk eten en fantastische wijnen en je ondersteund tegelijkertijd de Ronald Mc Donald Huizen. De actie is geldig op alle openingstijden behalve op vrijdag en zaterdagavond.

Dorpsstraat 62 | 1536 AH  Markenbinnen | 075 – 641 31 72
info@restaurantvanschaik.nl